rain visual strategy + design


FoRM Design Studio was chosen by rain visual strategy + design to help create an inspirational work environment. Rain chose to purchase a 4,000 Sq.Ft. 1960's building, in an urban renewal area of downtown Phoenix. The building possessed wonderful design opportunities with a vaulted central spine, skylights, and clearestory windows, along with construction and code challenges often associated with older buildings.

Maintaining an open flow through the use of low, colorful partitions, not only maximizes the natural light, but also helps support the team environment. Curving walls and interacting forms, combined with playful materials, such as rubber flooring at the reception, and random colored carpet tiles at the conference room, help to support the lighthearted work atmosphere.

Phoenix, Arizona